Konsten att inte dominera i Allsvenskan, platsa i landslaget och passa i sidled.

Ikväll är det så dags igen för landskamp, denna gång mot Malta.

Vinner vi resten kommer vi tvåa, vinner vi inte resten kommer vi inte två och VM i Sydafrika 2010 blir aningen mer ointressant. Kan vi vinna resten? Klart vi kan! Men då måste det hända saker!

Listar nedan fem saker som måste göras!!!

1. Ytterbackarna måste vara offensiva och fylla på i anfallen. Helst komma så pass långt upp i banan att de kan slå inlägg mot spelare som har fyllt på i boxen!

2. Vi måste fylla på med spelare i boxen. Se ovan.

3. Vi måste ställa upp med ett kreativt och fartfyllt mittfält. Chrisitian "jagspelarienKalleAnkaliga" Wilhelmsson håller inte och bör bytas ut, gärna mot Viktor Elm. Eller förresten, Elm SKA in!

4. Dagens match bör, och annars är det tjänstefel av Lagerbäck/Andersson, spelas med en trebackslinje. Två försvarande och en som tar djup. Malta har nämligen lika många bra anfallare som jag har LAS-dagar, med andra ord inte många...

5. Spela aldrig mer igen med Daniel Andersson. Punkt.

Vi ska och bör vinna mot Malta med minst 5-0, annars är det inte godkänt!

Dagens låttips är en gammal klassiker, tillika en riktig j-a one hit wonder. Brygg en stor kopp kaffe, stäng av mobilen och lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=3Al9blQOhNw

Kommentarer
Postat av: Swenlert

Helt plötsligt kom högstadietiden sköljade över mig. Taskiga rökmaskiner och discokula i en svettig gympasal och nervösa närmanden av det andra könet.

2009-06-10 @ 20:05:07
Postat av: Rasko

med tanke på att Källström och Anders Svensson är två otroligt dåliga innermittfältare (med internationella mått mätt) så har vi inte många alternativ till sidledsdanne...

2009-06-14 @ 15:03:17
URL: http://raskolnikov.bloggagratis.se/
Postat av: Markus

Man kan diskutera både Svenssons och Källströms insatser men de är båda bättre, alla dagar i veckan, än Daniel Andersson. Eller? Sebastian Larsson är iofs yttermittfältare men skulle göra ett bättre jobb på innermitten än vad Andersson gör. Båda bröderna Elm är bättre alternativ än Andersson. Så alternativ har vi!

2009-06-15 @ 17:04:41
URL: http://ormbacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0